Se ATP tennis på TV og nett gratis med en VPN

Velkommen til VPN-NORGE sin side om tennis! På denne siden finner du informasjon om hvordan du kan se Aurtralian Open på TV, se Wimbledon på TV, se French Open på tv, og generelt hvordan du kan se tennis gratis i Norge og i utlandet med en VPN.

BESTE VPN FOR TENNIS

NordVPN-logo-350

Les anmeldelse

Se tilbudetSe tilbudet

Den årlige Tennis Grand Slam-turneringen blir kringkastet gratis på utenlandske TV-kanaler og du kan se disse med en VPN!

Tennis

Gratis TV-kanaler begrenser vanligvis kringkastingene sine så de bare er tilgjengelige innenfor landegrensene deres, på grunn av lisensavtaler og kopirett. Disse kanalene er en skattekiste når det kommer til underholdning og sport av høyeste kvalitet, og det er fullt mulig å nyte dem ved bruk av en VPN som lar deg omgå georestriksjoner basert på IP-adresse. VPN-appene vi har testet og anbefalt lar deg se alle tennisturneringene på elitenivå, inkludert Grand Slam Tour, og kun for prisen av en VPN-app.

Instruksjoner til å se tennis på tv med en VPN

  1. Start VPN-appen din eller abonner på en av VPN-appene vi anbefaler.
  2. Velg en tennisturnering fra listen under.
  3. Etter at du har koblet VPN-en til en server i riktig land, følger du bare lenken til strømmen og koser deg!
NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!

Liste over tennisturneringer i eliten du kan se med en VPN

Australian Open

Australian Open
Augstralian Open tennisturnering er den første av fire Grand Slam-turneringer som blir avholdt årlig. Australian Open ble avholdt for første gang i 1905, og har siden 1972 vært avholdt i byen Melbourne. På grunn av den varme australske sommeren, er turneringen ansett for å være fysisk krevende for utøverne, og tennisbanene er noen ganger dekket av rektangulære telt dersom temperaturen blir spesielt hør. Sammen med Wimbledon er Australian Open en av to Grand Slam-turneringer som kan spilles i sin helhet innendørs.

Australian Open er unektelig den mest populære tennisturneringen blant publikum, og det største sportsarrangementet på den sørlige halvkule. Turneringen har også seerrekord for høyest seertall på en enkelt kamp blant alle Grand Slam-turneringen. Australian Open strekker seg vanligvis over to uker i siste halvdel av januar.


French Open

French Open
French Open tennisturnering er den andre av Grand Slam-turneringene som holdes i løpet av året (de andre er Wimbledon, Australia og US Open). Lokalet er oppkalt etter den franske piloten Roland Garros, og turneringen er den eneste Grand Slam-turneringen som blir spilt på leire. Turneringens historie strekker seg 130 år tilbake, til 1891. Vinneren må spille syv kamper for å vinne turneringen, og den er ansett for å være den mest fysisk krevende tennisturneringen i verden – men det er verdt det, siden premiepotten er på flere titalls millioner euro!


Mesterskapene, Wimbledon

Wimbledon
Røttene av Wimbledon tennisturnering strekker seg helt tilbake til 1877, og kampene spilles på All England Club Lawn og Croquet Club i London i Engelsk. Fire Grand Slam-turneringer avholdes hvert år, og av disse er Wimbledon den tredje i rekken. Wimbledon er også den eneste Grand Slam-turneringene som fortsatt blir spilt på gress, som er det tradisjonelle underlaget for tennis.

Wimbledon er kjent for å være prestisjetungt, med reserverte seter for kongelige, en streng kleskode, samt masse jordbær og krem til publikum. Det er også nesten ingen synlig reklame, utenom Rolex, som står for teknologien som tar tiden, samt Robinsons Barley Water. Turneringen varer i to uker og blir tradisjonelt avholdt mellom slutten av juni og begynnelsen av juli.

Gratis TV-kanaler og strømmetjenester for tennis

9Now

9Now ⋆ Australia

9Now er del av australske Nine Network, som driver flere TV-kanaler og en strømmetjeneste. Nettverket består av flere kanaler: Channel 9, 9Gem, 9Life, 9Rush og 9News. Nine Network var Australias best sette TV-nettverk i 2019, og det kommer ikke som noen overraskelse når man ser hvor stort utvalg av innhold av høyeste kvalitet nettverket tilbyr.

Nettverket eier også rettighetene til å kringkaste Australian Open tennisturnering, som de sender live i sin helhet. For å få tilgang til kringkastingen, må du koble en anbefalt VPN-app til en server i Australia og registrere en gratis brukerkonto på plattformen din, hvilket er veldig enkelt og fort gjort. Du bør også skru av AdBlocker, i tilfelle denne forstyrrer strømmen!

Lenke: https://www.9now.com.au/

Kommentatorspråk: Engelsk

VPN-server: Australia

France TV

France TV ⋆ Frankrike

France TV (France Télèvisions) er en fransk kringkastingskanal som ble grunnlagt i 1992, og som nå består av fire nasjonale kanaler som har blitt slått sammen (France 25) og finansieres av TV-lisenser og kommersielle aktører,

Kanalen sender årlig to av de største sportsbegivenhetene i verden: French Open og Tour de France.

Lenke: https://www.france.tv/

Kommentatorspråk: Fransk

VPN-server: Frankrike

SRF

SRF ⋆ Sveits

Den sveitsiske TV-kanalen SRF kringkaster Wimbledon tennisturnering i sin helhet. Kommentatorene snakker tysk, men det er god bildekvalitet og enkelt å få tilgang til strømmene. Du trenger heller ikke å begrense deg til å se på tennis, siden SRF også kringkaster hele Formel 1-sesongen, Diamond League og noen ganger UEFA Champions League (fotball) og CHL (ishockey). Man trenger ikke å registrere noen konto – det er bare å koble seg til en server i Sveits med en av våre anbefalte VPN-apper!

Lenke: https://www.srf.ch/play/tv/live

Kommentatorspråk: Tysk

VPN-server: Sveits


Anbefalt VPN-tilkobling for å se Tennis Grand Slam Tour

NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!