Stream NHL gratis på nett med en VPN

Velkommen til VPN-NORGE sin NHL-side! På denne siden finner du informasjon om hvordan du kan se NHL gratis og hvordan se NHL i Norge.

Hvordan se NHL i Norge – gratis på utenlandske TV-kanaler

NHL

NHLs vanlige sesongkamper befinner seg stort sett bak en betalingsmur i nesten alle regioner

Noen NHL-kamper er fortsatt mulige å se på offentlige, gratis TV-kanaler, og du kan også se dem på nett. Altså står du egentlig igjen med to valg:

  1. Omgå georestriksjoner med en VPN-tilkobling
  2. Kjøp en dyr kanalpakke til TV-en

Med en VPN-tjeneste på laget kan du omgå landerestriksjoner på kringkastinger og kose deg med strømminger av NHL i Norge, helt gratis.

Dessverre har ikke de offentlige kring­kastingsnettverkene rettighetene til alle kampene i sesongen, men du kan se gratis strømmer nesten hver helg – både lørdag og søndag – som viser utvalgte kamper. Alt du trenger for å få tilgang til dem er en god VPN-app.

Rask guide til å streame NHL gratis i Norge med en VPN

  1. Start VPN-appen din eller abonner på en av VPN-appene vi anbefaler.
  2. Koble VPN-en til en server på en av de anbefalte plasseringene.
  3. Åpne lenken til strømmen og kos deg.
NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!

NHL (National Hockey League)

NHL er en profesjonell ishockeyliga som utspiller seg i Nord-Amerika. De fleste lagene kommer fra USA, men noen kommer fra Canada. NHL er ansett for å være det høyeste nivået innen profesjonell ishockey, og det er den femte rikeste profesjonelle sportsligaen i verden, etter NFL, MLB, NBA og engelske Premier League. Det store trofeet, Stanley Cup, blir hvert år tildelt sesongvinneren.

Velg kanalen din og streame NHL gratis i Norge

CBC

CBC ⋆ Canada

CBC, som er kort for Canadian Broadcasting Corporation, er et offentlig, gratis TV-nettverk. Nettverket er finansiert av canadiske myndigheter og kommersielle aktører. Dette betyr at CBC-kringkastinger er tilgjengelige for alle, gjennom kabel-TV og streaming på nett. Fordi ishockey er en høyt elsket sport blant canadierne, sender de selvfølgelig NHL. Dessverre har de ikke lisens til absolutt alle kampene gjennom sesongen, men de sender live-kamper i helgen, vanligvis med canadiske lag og noen utvalgte playoff-kamper.

I løpet av en normal helg kan du forvente en-to kamper per kveld i den vanlige sesongen. Du kan enkelt se den kommende TV-guiden på CBC sin nettside. CBC sin strømmekvalitet er utmerket og våre anbefalte VPN-apper fungerer godt med kringkastingene deres.

Lenke 1: https://www.cbc.ca/sports

Lenke 2: https://gem.cbc.ca/

Kommentatorspråk: Engelsk

VPN-server: Canada


Anbefalt VPN-tilkobling for å se NHL

NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!