Se Formel 1 på nettet gratis med en VPN

Velkommen til VPN-NORGE Formel 1-side! På denne siden får du instruksjoner om hvordan du kan se Formel 1 gratis i Norge.

BESTE VPN FOR FORMEL 1

NordVPN-logo-350

Les anmeldelse

Se tilbudetSe tilbudet

Se F1 på nettet gratis med en VPN-tilkobling

Formel 1

Hvis man vil se Formel 1 på tv i Norge, må man belage seg på abonnementsbaserte TV-nettverk og strømmetjenester som kan være ganske dyre, men du kan også nyte hele sesongen på nett, med en VP-app som koster bare noen få euro i måneden.

Se sendinger fra hele Formel 1-sesongen på nett gratis i Norge, fra offentlige TV-nettverk og strømmetjenester i utlandet.


Du har to valg når det kommer til å se formel 1 live stream gratis

VPN-tilkobling

Med en VPN-tilkobling kan du se alle Formel 1-løp live, gratis, på nettet, fra utenlandske TV-kanaler. VPN-NORGE.no finner og tester offentlige kringkastingsnettverk globalt, og vi samler de beste alternativene som finnes på denne siden. Hvis du ikke har en VPN og du befinner deg utenfor landet hvor sendingen blir kringkastet fra, får du ikke tilgang til strømmen, på grunn av IP-blokkering og georestriksjoner. VPN lar det koble til en server som befinner seg i landet, hvilket endrer den fysiske lokasjonen til IP-adressen din, sånn at du kan se på kringkastinger som om du befant deg i det aktuelle landet.

Disse gratis TV-kanelene er stort sett på linje med betalte TV-pakker når det kommer til kvaliteten på kringkastingen.


TV-abonnement

Betalte TV-nettverk tilbyr kanalpakker med F1-kringkasting, men disse pleier å være kostbare – spesielt når du tar med i beregningen at du ofte må betale for innhold du ikke er interessert i dersom du er spesielt interessert i F1. Med betal-TV kan du nyte et bredt utvalg av programmer og kommentarer på ditt eget språk eller i det minste på engelsk, men for dem som bare vil se Formel 1, er ikke prislappen verdt det. Hvis du vil se Formel 1 på TV i Norge, må du fort ut med noen hundrelapper hver måned. Så hvor kan man se formel 1?

Rask guide til Formel 1 live stream gratis på nett i Norge

  1. Start VPN-appen din eller tegn et abonnement på en vi anbefaler.
  2. Koble VPN-appen til foreslått lokasjon.
  3. Åpne lenken til strømmen og nyt.
NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!

Hva er Formel 1 (F1)

Formel 1, eller bare F1, er en internasjonal bilracesport og organisasjon. Formel 1 er bredt anerkjent for å være det høyeste nivået innen motorsport. F1 styres av FIA, International Automobile Federation på engelsk. Formel 1 får navnet sitt fra de felles reglene i sporten. Akkurat som i alle andre typer individuell motorsport, er finneren av racet den som fullfører en forhåndsbestemt rute først.

F1 stammer fra Europa og reglene med standardisert av FIA i 1946. Den første offisielle Formel 1-sesongen ble holdt i 1950. Et F1-lag har maksimalt fire sjåfører, hvorav to er hovedsjåfører og de to andre fungerer som reserve og testsjåfører. Hvert lag har også et støtteteam med teknikere og ingeniører som spiller en essensiell rolle i sjåførens suksess.

Standarddistansen for et race er 300 kilometer, og det holdes rundt 20 løp per sesong. Det er 10 lag som konkurrerer med to bilder hver, selv om det høyeste tillatte antall biler er 26, ifølge FIAs regler. Racene blir tradisjonelt holdt på søndager, med en pause mellom hvert race på to uker i snitt. Et race er et arrangement som varer hele helgen – det starter med to prøverunder på fredag, en tredje prøverunde og kvalifiseringsrunde på lørdag, og så et to timer langt race på søndagen. Noen race kan ha tidstestrunder og to prøverunder i stedet.

Hvor kan man se Formel 1 i Norge – F1 live stream gratis

ServusTV

ServusTV ⋆ Østerrike

Østerrikske ServusTV samarbeider med en annen østerriksk TV-kanal, ORF, for full kringkasting av F1-sesongen. Begge kanalene kringkaster halvparten av sesongen hver, så husk å sjekke hvilket race som er på hvilken kanal. Begge kanalene vil også sende den østerrikske GP-en simultant. Strømmene krever ingen innlogging eller registrering av konto – bare følg lenken og koble VPN-en din til en server i Østerrike. Kringkastingen har utmerket kvalitet og du kan også se tidligere GP som en VOD, dersom du gikk glipp av den!

I tillegg til at du kan se Formel 1 gratis, har ServusTV også kringkastingsrettigheter til MotoGP og Champions League!

Lenke: https://www.servustv.com/sport/

Kommentatorspråk: Tysk

VPN-server: Østerrike

ORF

ORF ⋆ Østerrike

Østerrikske ORF er et gratis kanalnettverk for benkeatleter. Den består per dags dato av totalt seks tyskspråklige kanaler.

I tillegg til å sende Formel 1 live stream gratis sammen med ServusTV, sender ORF-kanalene også basketball, fotball, håndball og mye mer. Hvis du er god til å forstå tysk, vil du også kunne nyte alle TV-seriene og filmene som vises på kanalene.

Du trenger ikke registrere deg for å kunne se på kringkastingen – bare koble VPN-appen til en server i Østerrike og gå til kanalen!

Lenke: https://tvthek.orf.at/live

Kommentatorspråk: Tysk

VPN-server: Østerrike


SRF

SRF ⋆ Sveits

SRF er en gratis kanal som er super når det kommer til gratis kringkasting av sport (og hvorfor ikke andre programmer også, hvis tysk er et språk du behersker?).

Kanalen kringkaster alle Formel 1-løpene, samt Diamond League og av og til Champions League-kamper, for deg som er fotballinteressert.

SRF er en av de beste gratis F1-kanalene, fordi strømmene deres er raske og har utmerket kvalitet. Man trenger ikke registrere noen brukerkonto heller – det er bare å koble til VPN-appen i Sveits og hoppe inn i strømmen!

Lenke: https://www.srf.ch/play/tv/live

Kommentatorspråk: Tysk

VPN-server: Sveits

RTL

RTL ⋆ Luxembourg

RTL er Luxembourgs fremste TV-kanal og har vært i drift siden 1991. Kanalen har rettigheter til Formel 1-sesongen, og de sender kvalifiseringsrundene og selve løpene live gjennom hele sesongen.

Kanalen krever ingen brukerkonto for at du skal kunne se på kringkastingen, så du kan nyte F1 helt gratis ved å koble VPN-appen din til en server i Luxembourg og klikke deg inn på live stream!

Lenke: https://www.rtl.lu/tele/live-2

Kommentatorspråk: Luxemburgsk

VPN-server: Luxembourg


Anbefalt VPN-tilkobling for å se Formel 1

NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!