Se ishockey-VM live-streaming gratis ved å bruke en VPN

Velkommen til VPN-NORGE side om VM i ishockey! Å denne siden finner du alt du trenger å vite om hvordan du kan se IIHF ishockey vm i Norge og i utlandet, helt gratis, med en VPN.

BESTE VPN FOR ISHOCKEY VM

NordVPN-logo-350

Les anmeldelse

Se tilbudetSe tilbudet

Se IIHF ishockey-VM på nett, gratis, med en VPN

Hockey VM

I de fleste tilfeller kringkaster ikke nasjonale tv-stasjoner det årlige verdensmester­skapet i ishockey, og dersom de gjør det, viser de ikke mesterskapet i sin helhet, siden noen av kampene bare vises på kanaler som krever abonnement. Du kan likevel se hver eneste kamp i IIHF ishockey-VM på YouTube – og slik kan du se ishockey VM i Norge.

International Ice Hockey Federation har sin egen YouTube-kanal som kringkaster hver sekund av turneringen fra start til slutt. Dessverre er ikke disse strømmene tilgjengelige i alle land, men med en VPN-tilkobling kan du raskt og enkelt omgå disse restriksjonene.

Finn vår raske guide til å se hockey-vm på nett under! Du kan bruke samme metode for å se på NHL-kamper helt gratis!

Rask guide til å strømme IIHF hockey-vm med en VPN i Norge og utenlands

  1. Start opp VPN-appen din eller abonner på en VPN vi anbefaler.
  2. Koble VPN-en til en av de anbefalte plasseringene:
    Albania, Argentina, Brazil, Chile, Costa Rica, Kypros, Estland, Georgia, Hellas, Island, India, Israel, Litauen, Luxembourg, Moldova, New Zealand, Nord-Makedonia, Portugal, Romania, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Tyrkia, Ukraina, Forente Arabiske Emirater, Australia, Østerrike, Belgia, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, Norge, Polen, Spania, Sveits.
  3. Åpne lenken til streamen og kos deg: www.youtube.com/user/icehockey

Merk: Noen land kan ha restriksjoner på hvor mange kamper de viser i løpet av et mesterskap, så hvis du ikke ser en kamp som blir kringkastet, prøv en av de andre serverne på listen.

NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!

IIHF VM i ishockey

International Ice Hockey Federation, eller IIHF, holder et årlig verdensmesterskap for landslagene. Mesterskapet ble arrangert for første gang i 1920. Det endelige mester­skapet består av 16 landslag som spiller i hovedspillet, og det er fire inter­nasjonale divisjoner totalt. Mesterkapet startet med at lagene er delt i to blokker – A og B. De fire beste lagene fra begge blokkene fortsetter til neste kamp, mens det laget som spiller dårligst faller til den første internasjonale divisjonen (andre lag). Arrangementet blir vanligvis avholdt mot slutten av våren.

IIHF hockey-VM live-streaming i Norge og utlandet

YouTube

YouTube

YouTube er ikke noe ukjent navn for personer med tilgang til internett. Det er den mest besøkte nettsiden på hele planeten, etter Googles egen søkemotor, og den mest populære plattformen for deling av videoer. IIHF har sin egen YouTube-kanal som kringkaster alle kampene i det årlige verdensmesterskapet i ishockey. Strømmingene er blokkert i de fleste land, men når du kobler VPN-en din til en av landene vi har skrevet opp under, får du raskt og enkelt tilgang. Kommentatorene snakker engelsk og bildekvaliteten er av ypperste klasse!

Lenke: https://www.youtube.com/user/icehockey

Kommentatorspråk: Engelsk

VPN-server: Albania, Argentina, Brazil, Chile, Costa Rica, Kypros, Estland, Georgia, Hellas, Island, India, Israel, Litauen, Luxembourg, Moldova, New Zealand, Nord-Makedonia, Portugal, Romania, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Tyrkia, Ukraina, Forente Arabiske Emirater, Australia, Østerrike, Belgia, Irland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, Norge, Polen, Spania, Sveits


Anbefalt VPN-tilkobling for å se ishockey-VM live

NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!