Se NFL i Norge gratis på nett med en VPN

Velkommen til VPN-NORGE sin NFL-side! På denne siden finner du instruksjoner om hvordan du kan se NFL-sesongen, NFL-kamper og hvordan du kan se Super Bowl i Norge, helt gratis.

BESTE VPN FOR NFL & SUPER BOWL

NordVPN-logo-350

Les anmeldelse

Se tilbudetSe tilbudet

Hvordan se NHL i Norge – gratis på utenlandske TV-kanaler

NFL & Super Bowl

Den amerikanske fotballigaen, NFL, sin sesong starter tradisjonelt i september, og avsluttes med det største individuelle sportsarrangementet i verden – Super Bowl!

I mange land er NFL-strømmene bare tilgjengelige gjennom abonnementsbaserte plattformer. En VPN-app koster bare en brøkdel av prisen man må betale for et TV-abonnement!


NFL-kringkastinger

NFL (National Football League) er det øverste nivået av amerikansk fotball. På denne siden finner du instruksjoner om hvordan du kan se NFL på TV, hvordan du kan se NFL i Norge, og hvordan du kan se superbowl online – helt lovlig og gratis, med en VPN-tilkobling!


Super Bowl

Super Bowl er den årlige finalen i NFL-sesongen. Opprinnelig het arrangementet NFL Championship Game, men det fikk nytt navn i 1966. Arrangementet avholdes tradisjonelt på andre søndag i februar, og ingen andre årlige sportsarrangementer i verden har bedre seertall.

Du kan også se Super Bowl i Norge live på våre anbefalte gratis TV-stasjoner, dersom du har en VPN.

Rask guide til hvordan du kan se NFL i Norge og Super Bowl online, gratis, i Norge

  1. Start VPN-appen din eller abonner på en av VPN-appene vi anbefaler.
  2. Koble VPN-en til en server på en av de anbefalte plasseringene.
  3. Åpne lenken til strømmen og kos deg.
NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!

Tilgjengelige alter­nativer for live-strømming av NFL-kamper online i Norge

VPN

En VPN-leverandør av god kvalitet gjør det mulig å se stort sett hele NFL-sesongen, inkludert den vanlige sesongen, playoffs og Super Bowl. En VPN-koster en brøkdel av en TV-pakke.

Vi har på denne siden laget en liste over utenlandske TV-kanaler som har kringkastingsrettigheter til NFL-sesongen. Disse kanalen har imidlertid bare kringkastingsrettigheter innenfor sine egne landegrenser. Derfor er strømmene blokkert i Norge, men du kan enkelt omgå disse georestriksjonene med en VPN. Vi har testet strømmene til disse kanalene selv, og har fastslått at de er av god kvalitet og er enkle å få tilgang til.

VPN åpner opp nye muligheter på internett: Ingen landerestriksjoner, mer anonymitet, og gratis sport og underholdning!


TV-abonnement

NFL-sesongen blir hovedsakelig strømmet på abonnementsbaserte TV-nettverk. De har utmerket strømmekvalitet, men abonnement i bare én måned koster vanligvis mer enn en VPN vil koste deg på et år.

Fordelene med kanalpakker til TV er at man får utmerket kvalitet, et godt program, og kommentarer på eget morsmål, men dette rettferdiggjør ikke den høye prislappen, etter vår mening. I tillegg har du med en slik kanalpakke sjelden noen påvirkning på hva pakken inneholder, så du ender ofte opp med å betale for innhold du ikke bruker.

En VPN-app gir deg tilgang til et stort utvalg gratis TV-kanaler av høyeste kvalitet – alt for en beskjeden prislapp. Netflix-biblioteket ditt blir større, og du kan for eksempel kose deg med Formel 1, MotoGP, ishockey og fotballkamper fra land med georestriksjoner.

Gratis NFL-kanaler og instruksjoner om live-strømming

Følgende TV-kanaler kringkaster den amerikanske fotballigaen (NFL) sine kamper gratis på nett

7Mate

7Mate ⋆ Australia

7Mate er en gratis, offentlig australsk TV-kanal som ble grunnlagt i 2010. Kanalen er en del av Seven Network. De strømmer NFL-kamper jevnlig gjennom hele sesongen, fra playoffs til Super Bowl. Bare koble VPN-en din til en australsk server, så er du klar. For at strømmen skal fungere ordentlig, kan det hende du må skru av AdBlocker!

Lenke: https://7plus.com.au/live-tv

Kommentatorspråk: Engelsk

VPN-server: Australia

ProSieben

ProSieben MAXX & ProSiebenn ⋆ Tyskland og Sveits

ProSieben og ProSieben MAXX er en del av ProSiebenSat 1, som er det nest største private TV-selskapet i Tyskland. ProSieben er deres første TV-kanal, og den har sendt siden 1989, mens MAXX har vært i drift siden 2013.

De fleste NFL-kampene blir kringkastet på MAXX, og for tiden strømmer de minst én kamp hver søndag frem til slutten på den vanlige sesongen. ProSieben, derimot, strømmer avsparkskampene, noen spill fra playoff, samt Super Bowl.

For å se på strømmene kobler du bare en av våre anbefalte VPN-apper til en tysk eller sveitsisk server. Nettverket krever ingen registrering.

Lenke 1: https://www.prosieben.de/livestream

Lenke 2: https://www.prosiebenmaxx.de/livestream

Kommentatorspråk: Tysk

VPN-server: Tyskland/Sveits


Puls4

Puls 4 ⋆ Østerrike

Puls 4 er den fjerde største offentlige TV-kanalen i Østerrike, etter ORF Eins, ORF 2 og ATV. Ingen registrering er påkrevd for strømming og kampene blir vanligvis kringkastet på søndager.

Lenke: https://www.puls4.com/livestream

Kommentatorspråk: Tysk

VPN-server: Østrig


Anbefalt VPN-tilkobling for å se NFL og Super Bowl

NordVPN-logo-293

✓ Beste kundeservice
✓ Den sikreste VPN-en
✓ Mer TV-underholdning
✓ Mer sport
✓ Rask tilkobling
✓ Sikrer dataene dine

Til tilbudet!Til tilbudet!